معاونت فرهنگی و اجتماعی
رسانه دانشجویی دات
EnAr ورود 0

آغاز به کار «رویداد ملی مدار»

به دستور ریاست محترم جمهور به شورای عالی جهادسازندگی، معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم کشور با همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری موظف شد به منظور تشویق و ترغیب حضور هسته های دانش بنیان در روستاها با هدف حل مسائل روستایی و افزایش بهره وری تولیدات و محصولات اقدام به برگزاری رویداد ملی مدار (حمایت از کسب و کارهای مولد، دانش بنیان، اشتغال زا و روستایی) نماید. همچنین بانک مرکزی جمهوری اسلامی نیز موظف شد از طریق بانک ها، صندوق ها و موسسات مالی و اعتباری از طرح های پذیرفته شده در این رویداد، حمایت مالی نماید.گروه هدف این رویداد محصولات و خدمات دانش‌بنیان و نوآوری خواهد بود که در مرحله بلوغ محصول یا خدمات بوده و آماده بهره‌برداری در مناطق روستایی به‌صورت مستقیم یا غیرمستقیم می‌باشد.رویداد مدار در بهار 1403 با حضور جمع کثیری از فعالان اقتصادی حوزه روستا و مقامات و مسئولین ذیربط کسب‌وکارهای روستایی در تهران برگزار می گردد.

0   0
بازدید امروز: 5    بازدید کل: 173