معاونت پژوهش و فناوری

"حضور دکتر سید محمد حسینی و دکتر احمد همایی در فهرست پژوهشگران پراستناد دو درصد برتر دنیا"

تازه‌ترین به روزرسانی «فهرست دانشگاه استنفورد» در مهرماه ۱۴۰۲ مقارن با اکتبر ۲۰۲۳ منتشر شده است. این فهرست، عملکرد استنادی نویسندگان را به ازای بروندادهای پژوهشی منتشر شده آنان در بازه زمانی ۱۹۶۰ تا ۲۰۲۲ در در پنج حوزه موضوعی اصلی، ۲۲ حوزه موضوعی فرعی و ۱۷۴ رشته تحلیل کرده و بر این اساس، نویسندگانی را که در زمره پژوهشگران پراستناد دو درصد برتر جهان قرار گرفته اند معرفی کرده است.

بر اساس این آمار منتشر شده از سوی تیم تحقیقاتی دانشگاه استنفورد دکتر سیدمحمد حسینی عضو هیأت علمی گروه مهندسی مکانیک و دکتر احمد همایی عضو هیات علمی دانشکده علوم و فنون دریایی در فهرست دو درصد دانشمندان پر استناد دنیا در سال2022 قرار گرفتند. به دنبال کسب این موفقیت، جناب آقای دکتر احمد باران زاده معاون پژوهش و فناوری دانشگاه، ضمن تبریک این دستاورد بزرگ به ایشان و خانواده بزرگ دانشگاه هرمزگان خاطر نشان کرد؛ دستیابی به این جایگاه نشانگر تلاش مستمر در عرصه علم و پژوهش است. امید است در سایه تأییدات الهی، در عرصه خدمت به جامعه علمی موفق و سربلند باشید.