دانشگاه هرمزگان
ارتباط‌باصنعت آزمایشگاه مرکزی کتابخانه مرکزی هیأت علمی مجتمع دانشگاهی میناب آموزش های آزاد نهاد رهبری
EnAr ورود 0

حکم انتصاب

انتصاب مشاور رییس دانشگاه در امور زنان و بانوان

دکتر مصطفی ظهیری نیا رییس دانشگاه هرمزگان با ابلاغ حکمی دکتر سیاوشی به عنوان مشاور خود در امور زنان و بانوان دانشگاه منصوب کرد.

در بخشی از این حکم آمده است:

احتراماً، با عنایت به مراتب تعهد، تخصص و تجارب ارزشمند سرکارعالی، به موجب این ابلاغ با حفظ وظایف آموزشی و پژوهشی از تاریخ 1402/12/15، به مدت دو سال، به عنوان مشاور رئیس دانشگاه هرمزگان در امور زنان و خانواده منصوب می شوید. بایسته است، با بهره مندی از مبانی علمی، راهبردهای وزارت عتف ضمن تعامل پویا با بانوان شایسته و توانمند محترم عضو هیأت علمی، یاوران علمی، دانشجویان  و با بهره گیری از دانش تخصصی در ابعاد آموزشی، پژوهشی، اداری و فرهنگی به منظور تقویت جایگاه و ارتقاء شاخص‌های علمی و عملی بانوان دانشگاه ، نسبت به هماهنگی و همکاری برای برقراری ارتباطات مناسب سازمانی لازم با بخش‌های مختلف ستادی و سازمانی داخل و خارج دانشگاه و نیز برگزاری جلسات هم اندیشی ثمر بخش اهتمام ورزیده و نقشی بسزا در تحقق اهداف و تعالی دانشگاه هرمزگان ایفا نمایید.

همچنین دکتر ظهیری نیا رییس دانشگاه هرمزگان از خدمات و فعالیت های دکتر رستگار در جایگاه مشاور سابق رییس در امور بانوان تقدیر کرد.

بازدید امروز: 3    بازدید کل: 902