دانشگاه هرمزگان
ارتباط‌باصنعت آزمایشگاه مرکزی کتابخانه مرکزی هیأت علمی مجتمع دانشگاهی میناب آموزش های آزاد نهاد رهبری

صدور حکم ابقاء جناب آقای حسین اسلامی نیا در سمت اداره ی امور خوابگاه های دانشگاه

دکتر فرخی معاون دانشجویی دانشگاه هرمزگان با صدور حکمی جناب آقای حسین اسلامی نیا در سمت اداره ی امور خوابگاه های دانشگاه را به مدت یک سال ابقاء کرد.

صدور حکم ابقاء  جناب آقای حسین اسلامی نیا در سمت اداره ی امور خوابگاه های دانشگاه
به گزارش روابط عمومی دانشگاه در متن این حکم خطاب به آقای اسلامی آمده است :
نظر به مراتب تعهد تجارب وشایستگی جنابعالی به  موجب این ابلاغ از تاریخ 1401/2/27 برای مدت یک سال دیگر در سمت رئیس اداره امور خوابگاه های دانشگاه ابقاء می گردید.
امید است با استعانت از پروردگار متعال در انجام این مسئولیت خطیرموفق و موید باشید.